Internet, bellen en interactieve tv vergelijken: alles-in-een

Ben je op zoek naar een nieuwe provider voor internet, bellen en interactieve televisie? Dan is een alles-in-een pakket echt iets voor jou. Je neemt dan internet, vaste telefonie en tv af bij dezelfde provider voor een scherpe prijs. Wil je weten van welke aanbiedingen je op dit moment kunt profiteren? Vergelijk dan direct de beste deals van onze alles-in-een providers. Vergelijk hieronder de alles-in-een-pakketten.

Vergelijk en vraag direct de prijs op

Hieronder kun je de tool gebruiken en het beste pakket vinden.

Alles-in-een vergelijken: waar moet je op letten?

Waar let je op bij het kiezen van een alles-in-een-provider? Je wilt natuurlijk de beste deal scoren, maar het is ook belangrijk dat je nieuwe alles-in-een abonnement goed aansluit op jouw wensen. Daarom is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het kiezen van een alles-in-een pakket. Hieronder geven we jou de beste tips om een goede keuze te maken.

Begin met de postcodecheck

Je wilt natuurlijk alleen kiezen uit de pakketten die daadwerkelijk beschikbaar zijn op jouw postcode. Daarom begin je de vergelijking met een postcodecheck. Op die manier kun je eenvoudig bepalen welke internetaansluitingen er beschikbaar zijn op jouw adres. Je ziet bijvoorbeeld of je glasvezelinternet kunt kiezen of welke internetsnelheden je maximaal kunt behalen wanneer je kiest voor DSL.

Bepaal welke internetsnelheid je nodig hebt

Het belangrijkste aan een alles-in-een pakket is de internetsnelheid. Je gaat de internetverbinding immers niet alleen gebruiken om te surfen en te streamen, je gebruikt het internet ook voor interactieve televisie en vaste telefonie. Welke snelheid je daadwerkelijk nodig hebt is afhankelijk van verschillende factoren. Zo heb je met een groot gezin dat vaak streamt of gamet veel gemak van een hoge snelheid, terwijl je als single misschien met een lagere snelheid af kunt. Jouw keuze tussen DSL, glasvezel of kabelinternet is ook van invloed op jouw internetsnelheid.

Bekijk de verschillende (aanvullende) televisiepakketten

De alles-in-een pakketten verschillen per provider. Let daarom goed op het aantal zenders, de aanvullende pakketten en de interactieve opties. De ene provider biedt een breed basispakket terwijl een andere met een klein basispakket werkt waar je voor extra opties zoals opnemen, live pauzeren en programma gemist moet betalen. Bepaal dus van tevoren wat je zoekt in een abonnement en kijk daarna welke aanbieding het beste bij jou past.

Vaste telefonie

Niet iedere provider vraagt een vergoeding voor vaste telefonie. Bij sommige providers zit vaste telefonie als vast onderdeel in het pakket en betaal je alleen voor het gebruik. Let daarbij goed op de manier waarop de gebruikskosten berekend worden. Vaak zijn er ook voordelige bundels te koop waarmee bellen nog goedkoper wordt. Informeer hiernaar om te bepalen welke provider voor jou de beste deal heeft.

Modem en decoder(s)

In de meeste gevallen ontvang je één modem en decoder in bruikleen. Heb je meerdere televisies in huis? Dan heb je vaak de mogelijkheid om extra decoders te huren. Het verschilt per provider hoeveel extra decoders je kunt huren en de prijzen lopen sterk uiteen. Bepaal dus al voor het vergelijken hoeveel decoders je nodig hebt en of je de voorkeur geeft aan eigendom of bruikleen.

Klantervaringen

Welke provider je ook kiest, er kan altijd een storing voorkomen. Er is echter een verschil tussen de manier waarop de klantenservice met een storing. Om een indruk te krijgen van de kwaliteit van de klantenservice, kun je terugvallen op de klantervaringen. Klanten kunnen met een rapportcijfer aangeven hoe tevreden ze zijn over een provider en de service die deze biedt. Dit kan je meenemen in je vergelijking.

Een goedkoop alles-in-een abonnement afsluiten

Weet je nu precies wat je zoekt in een alles-in-een pakket? Dat hoef je alleen nog maar te vergelijken op prijs. Wij tonen je de beste deals zodat jij simpel een goedkoop alles-in-een abonnement kunt kiezen en afsluiten.