De beste datingsites voor vreemdgaan

Datingsites voor vreemdgaan? Dat klinkt misschien wat cru, maar toch onderzochten we de beste datingsites om zonder toestemming vreemd te gaan. Onze normen en waarden gaan daar tegenin, maar we wilden alsnog gewoon de diensten objectief testen. Gelukkig zijn er ook gewoon veel mensen die een open relatie hebben – zogenaamde swingers – waarin de leden zo nu en dan naar een avontuurtje op zoek gaan. Ben je van plan zonder toestemming vreemd te gaan? Dan vragen we je de consequenties hiervan eerst goed af te wegen. Datingsites voor vreemdgaan waren lange tijd “not done”, maar vandaag de dag zie je ze steeds meer en dat is natuurlijk best spannend. Of het nou met iemand aan de andere kant van je regio of een buurtavontruurtje is: het kan allemaal. Laten we kijken welke sites hiertoe het meest betrouwbaar zijn.

De beste vreemdgaan datingsites onderzocht

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar wat de beste datingsites voor vreemdgaan zijn. Tot onze verrassing was het aanbod groter dan we dachten. Vreemdgaan (met de toestemming van je partner) is een fenomeen in opkomst. Natuurlijk blijft het belangrijk kritisch te zijn. Vandaar dat we je niet zomaar de eerste de beste datingsite aansmeren.

Ashley Madison is volgens ons de beste datingsite voor vreemdgaan

Wat ons betreft is Ashley Madison de beste, of in ieder geval de meest allround datingsite voor vreemdgaan. Deze datingsite is eigenlijk specifiek opgericht voor getrouwde mensen, met als doel hun relatie van extra vuur te voorzien. Ashley Madison is een ontzettend grote website, die vooral leden heeft in Amerika. Sinds enige tijd is de site ook hier in Nederland toegankelijk. Een belangrijk voordeel is in ieder geval dat discretie hier in een hoog vaandel staat.

>> Tip: Maak hier een gratis account bij Ashley Madison

Bij Victoria Milan kun je beginnen met een gratis account

Ashley Madison, Victoria Milan… Het zijn de namen van dames die je op een bal zeker ten dans wil vragen. De twee websites ontlopen elkaar dan ook niet zoveel. Beiden zijn ongeveer even goed. Ook bij Victoria Milan kun je op zoek naar een geheime liefdesaffaire. De leden zijn volledig anoniem – discretie is ook hier van groot belang. Wel zijn alle profielen volledig geverifieerd. Gratis registreren is mogelijk, al is een betaald abonnement nemen wel aan te raden.

>> Tip: Maak hier een gratis account bij Victoria Milan

Wat maakt ons geschikte reviewers van vreemdgaan datingsites?

Om eerlijk te zijn, zit vreemdgaan ons niet direct in het bloed. Wel hebben we erg veel ervaring met het reviewen van datingsites in het algemeen. Zo weten we precies wanneer een datingsite deugt en wanneer niet, hoe privacy gewaarborgd moet hebben en waar je het beste matches van kwaliteit kunt vinden. Al die kennis gaan we in dit artikel met je delen.

Datingsites en vreemdgaan: blijf kritisch

Een bekende tegenkomen op een normale datingsite is altijd al een beetje ongemakkelijk, laat staan als je een bekende tegenkomt op een datingsite voor vreemdgaan. Leden hechten dan ook veel waarde aan anonimiteit. Alleen op kwaliteitsdatingsites wordt je anonimiteit beschermd.

 • Onzorgvuldig omgaan met je privacy

Niet alle datingsites staan er om bekend dat ze super zorgvuldig omgaan met privégegevens. Dat is niet mooi. Zo kan het weleens voorkomen dat profielfoto’s worden ingezet door een datingsite voor promotionele doeleinde. Het laatste wat je wilt, is dat dit gebeurt bij een datingsite voor vreemdgaan. Kies de datingsite voor je vreemdgaan avonturen dus met zorg uit.

 • Nepprofielen komen ook veel voor

Er zal zeker een markt zijn voor nepprofielen op datingsites voor vreemdgaan. Het draait bij vreemdgaan natuurlijk allemaal om het avontuur. Hoe vaker je wordt aangeschreven en hoe zwoeler het gesprek is, hoe groter dat avontuur is. Maar ja, dan moeten het natuurlijk wel echte profielen zijn. Je wilt niet door een medewerker van het datingbureau aan een lijntje gehouden worden. Hoe je dit herkent? Nepprofielen beloven veel, maar je ontmoeten? Ho maar!

 • Datingsite niet altijd gratis uit kunnen proberen

Je zou een datingsite eigenlijk altijd gratis moeten kunnen uitproberen. Dan kom je gelijk te weten of de opzet ervan bij je past en of je denkt hier succesvol te zullen daten. Maar helaas zijn er ook een hoop datingsites waarbij je meteen moet bepalen. Dat is jammer, want het is een gok.

 • Prijzen niet duidelijk

Bij sommige datingsites zie je overzichtelijk aangegeven wat de prijzen voor abonnementen en services zijn. Bij andere sites is dit hinderlijk onduidelijk. Ook is niet altijd duidelijk wat nu de verschillen tussen een betaalde en een gratis lidmaatschap zijn, of hoe je abonnement kunt stopzetten. Sommige datingsites verlengen je abonnement zelfs automatisch als je het niet opzegt.

Zorgvuldig online daten doe je zo

Online daten zorgvuldig aanpakken? Dat doe je als volgt:

 • Let op: nepprofielen kunnen overal opduiken (ook als ze snel verwijderd worden)

 • Persoonlijke gegevens moet je nooit te snel delen

 • Maak geen geld over naar mensen die je niet goed kent (nooit in persoon ontmoet hebt)

 • Eerste ontmoeting? Ga naar een openbare locatie waar genoeg mensen zijn

 • Mocht je fraude vermoeden? Meld het bij de datingsite in kwestie

 • Stop je met daten? We raden je aan eerst al je profielgegevens en je foto te verwijderen en daarna pas je account – zo heeft niemand meer toegang tot je gegevens

 • Veilig daten doe je in ieder geval bij een website met het Keurmerk Veilig Daten.

Datingsites voor vreemdgaan: een sceptische eerste indruk

Aan online daten zijn natuurlijk een aantal risico’s verbonden. Die risico’s zijn onder meer nepprofielen en oplichters. Ook bestaat er zoiets als “Catfishing”. Dit houdt in dat het beeld dat je van je date had afwijkt van hoe die persoon in het echt is. Iemand heeft bijvoorbeeld gelogen over zijn of haar leeftijd, uiterlijk, inkomen, opleiding, of misschien wel over het feit of hij of zij wel of geen kinderen heeft. Kortom: online liegen is heus niet zo moeilijk.

Wat beloven vreemdgaan datingsites? Is dit terecht?

Een groot voordeel van vreemdgaan datingsites lijkt dat je niet op zoek hoeft te gaan naar de ware. Ben je gelukkig getrouwd of heb je een gelukkige relatie? Dan heb je de ware immers al gevonden.

Vreemdgaan datingsites onder de loep: onze criteria

Als wij datingsites (voor vreemdgaan) beoordelen, kijken we in ieder geval naar het volgende:

 • Anonimiteit en discretie moeten gewaarborgd zijn

 • Er moeten genoeg leden zijn om matches mee te vormen

 • De matchen moeten niet te ver van je vandaan wonen

 • De datingsite moet makkelijk in het gebruik zijn (laagdrempelig)

 • Het risico op nepprofielen en oplichters moet minimaal zijn

 • De kosten voor diensten en abonnementen mogen niet te hoog zijn (en moeten duidelijk zijn).

Datingsites voor vreemdgaan gerangschikt

Als je een datingsite met het doel om vreemd te gaan, spreekt het voor zich dat je een datingsite moet opzoeken die hier speciaal voor is ingericht. Op een ‘normale’ datingsite zul je schuin worden aangekeken – hier zijn singles naar andere singles op zoek. Waar je ook gaat daten, het is in ieder geval belangrijk dat je eerlijk bent en dat je laat weten een relatie te hebben.

Vreemdgaan datingsite 1: Ashley Madison is de beste algemene keuze

We hadden het je al verklapt: wat ons betreft is Ashley Madison de beste algemene keuze datingsite voor vreemdgaan. Waar de kracht van Ashley Madison hem nu precies in zit?

 • De website is groot, populair en heeft ook in Nederland inmiddels genoeg leden

 • Discretie is hier erg belangrijk: je privéleven blijft geheim voor nieuwsgierige ogen

 • Discrete foto’s plaatsen is ook toegestaan (denk bijvoorbeeld aan het markeren van de ogen, of wazig maken van het gezicht)

 • Je foto’s worden alleen gedeeld met leden waarin je interesse hebt getoond

 • Dankzij de “Reispleziertjes” is het mogelijk een vrouw of man in een andere stad of zelfs een ander land te vinden – leuke tijd beleven op zakenreis? Het kan

 • Vrouwen die naar mannen op zoek gaan, kunnen een gratis (gast)account aanmaken

 • Je kunt met hele discrete methodes betalen, zoals creditcard, PayPal of cadeaubonnen

 • Nadeel: Ashley Madison werkt met credits, die je op voorhand aankoopt. Je weet van tevoren echter niet precies hoelang je hiermee precies gaat doen. Let bij credits op voor nepprofielen: voor de datingsite loont het je zo snel mogelijk af te snoepen.

>> Tip: Maak hier een gratis account bij Ashley Madison

Vreemdgaan datingsite 2: Victoria Milan is gratis uit te proberen

Ook Victoria Milan heeft de zoeker van een affaire genoeg te bieden:

 • Als lid blijf je volledig anoniem

 • Victoria Milan is specifiek ontworpen voor mensen die al een relatie hebben of zelfs getrouwd zijn
 • Registreren kan gratis – als gratis lid kun je zelfs al laten weten in wie je interesse hebt en profielen aan je favorieten toevoegen

 • Let op: wil je berichten sturen, dan heb je wel een betaald Premium account nodig

 • Heb je een Premium PLUS-lidmaatschap, dan kunnen zelfs de gratis leden met je chatten

 • Net als Ashley Madison is Victoria Milan erg laagdrempelig.

>> Tip: Maak hier een gratis account bij Victoria Milan

Vreemdgaan datingsite 3: Second Love is één van Nederlands bekendste vreemdgaan sites

De kans is groot dat je van Second Love al eens gehoord hebt. Regelmatig zie je van deze datingsites reclamespots voorbijkomen. Second Love is speciaal voor mensen die een avontuur zoeken.

 • Je inschrijven en door de profielen rondneuzen is gratis

 • Als je echt foto’s wil zien of contacten aan wil gaan, heb je een betaald lidmaatschap nodig

 • Alle profielen worden individueel op echtheid beoordeeld

 • De helpdesk is per e-mail en telefoon gratis te bereiken

 • Er worden alleen serieuze mannen en vrouwen in het klantbestand opgenomen

 • In de bruisende chat kun je snel directe contacten leggen

 • Kies een lidmaatschap van je keuze: voor 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of het Promotie (wisselende duur) abonnement.

Vreemdgaan datingsite 4: ook op MySecretDate komt vreemdgaan geregeld voor

Ken jij MySecretDate al? Je kunt hier niet alleen als single terecht, maar zelfs als stel.

 • MySecretDate belooft ondeugende avonturen van de bovenste plank

 • MySecretDate is geoptimaliseerd voor zowel desktop, als voor mobiel en tablet

 • Let op: My SecretDate geeft toe enkele nep-profielen te bevallen waarbij je moet betalen om van de chatdienst gebruik te maken

 • My SecretDate is één van de weinige sites waar je ook als stel naar een avontuur op zoek kunt.

Vreemdgaan datingsite 5: spannende dates beleef je bij Ondeugend-Daten.nl

Ondeugend-daten: de naam zegt het eigenlijk al. Op deze datingsite beleef je ondeugende dates.

 • Op Ondeugend-Daten kom je zowel gratis als betalende profielen tegen

 • Inschrijven is in een paar minuten gedaan

 • Je hebt een VIP-account nodig om persoonlijke berichten te schrijven en te kunnen chatten

 • Ondeugend-Daten maakt van credits gebruik, hiervoor kun je ook een zogenaamd opwaardeerplan opstellen (hierin geef je aan welk aantal credits je per keer wilt ontvangen).

Vreemdgaan datingsite 6: probeer het eens met SF dating

Ken jij SF dating al? Dit is een netwerk voor communicatieve, respectvolle en gepassioneerde mensen.

 • Niet alles hier draait om seks: er is zeker de ruimte voor vreemdgaan en open relaties, maar ook connecties en vriendschappen worden door leden uitgebreid gezocht

 • Naar eigen zeggen vind je bij SF-dating geen nepprofielen, “lokkertjes” of “andere flauwekul”

 • De website is SSL-beveiligd: dat betekent dat je gegevens versleuteld (dus veilig) zijn opgeslagen

 • Je kunt je account bij SF (Secret Flirt) verwijderen wanneer het jou uitkomt

 • SF is te bereiken via PC, laptop, maar ook tablet en mobiel

 • De mobiele chat is speciaal ontwikkeld.

Vreemdgaan datingsite 7: bij RegioSwingers gaan ze heel discreet te werk

Ook RegioSwingers is een echte vreemdgaan datingsite. Ook hier gaan ze zeer discreet voor je te werk.

 • Je begint met een standaard (gratis) account om wat mee rond te neuzen en de werking van de website mee te ontdekken – je kunt er ook standaardberichten mee versturen, een foto plaatsen, profielen van anderen bekijken en de zoekfunctie inzetten

 • Wil je écht chatten met anderen en berichten lezen? Dan is een betaald account een vereiste

 • Kies je voor een VIP-account, kies dan voor een langere duur. Voor vier maanden betaal je per maand 14,99 euro, terwijl je voor één losse maand toch al snel 24,99 euro betaalt.

 • RegioSwingers is volledig van SSL-verbinding voorzien (je ziet dit aan de https, voor de websitenaam)

 • Alle profielen op de website worden uitgebreid gescreend

 • Je vindt op de datingsite ook verschillende tips voor online daten

 • Nadeel: zet je je automatisch niet zelf stop, dan zal dit automatisch verlengd worden.

Vreemdgaan datingsite 8: of beproef je geluk bij Seekforsugar.com

SeekforSugar is een datingsite die mierzoet op de tong ligt. Alles hier draait om het vinden van een zogenaamd “suikerarrangement”. Je kunt dit suikerarrangement inrichten zoals je zelf wilt.

 • Het online platform is stijlvol ingericht en focust op luxe en plezier

 • Het draait om het vinden van “sugar dates”

 • Nieuwe profielen worden binnen 12 uur al gescreend

 • Het aanmeldproces is verrassend eenvoudig en het platform wordt voortdurend verbeterd

 • Op de speciale pagina vind je tips voor activiteiten om met je date te doen

 • Regelmatig leuke win- en kortingsacties

 • SeekforSugar heeft een unieke insteek en is niet traditioneel.

Vreemdgaan datingsite 9: gebruik W-chat voor een vlug afspraakje

Snel een spannende afspraak scoren? Dat doe je met W-chat. Ideaal voor afwisseling binnen het huwelijk.

 • W-chat is vooral geschikt voor het vinden van avontuurlijke seksdates

 • Je kunt je gratis aanmelden en een eigen profiel inrichten

 • Je vindt gemakkelijk gelijkgestemden bij jou in de buurt – zonder verplichtingen

 • W-chat is laagdrempelig en heeft relatief veel gebruikers

 • De man-vrouwverdeling lijk bij W-chat ook prima te zijn.

Vreemdgaan datingsite 10: op Afspraak.nl vind je zowel vrijgezellen als getrouwde mensen

Tot slot kun je ook nog voor Afspraak.nl voor een spannend avontuur. De voordelen van Afspraak.nl?

 • Je vindt hier zowel vrijgezellen als gehuwden/mensen in een relatie: voor ieder wat wils

 • Je kunt van alles en nog wat op Afspraak.nl: vrijblijvend chatten, vriendschappen sluiten, of op date gaan

 • Naar eigen zeggen heeft ruim de helft van de leden van Afspraak al in de eerste week een afspraak

 • Gebruik filters om precies de singles te vinden waarnaar je op zoek bent

 • Afspraak.nl maakt onderdeel uit van The perfect Match groep: een internationaal bedrijf dat op vijf continenten actief is.

Victoria Milan is de beste vreemdgaan datingsite volgens veel andere bronnen

Volgens onder andere Datingsitekiezen.nl is Victoria Milan de beste datingsite voor vreemdgaan. Waarom? Omdat je hier heel anoniem kunt bleven en al je privégegevens veilig zijn. Bij vreemdgaan is dat van erg groot belang. Je kunt zelf besluiten hoever je het ‘vreemdgaan’ laat komen: kies voor onschuldig online flirten, of maak een echte afspraak. De profielen op Victoria Milan worden met de hand gecontroleerd. Binnen Europa vind je maar liefst 3,1 miljoen leden.

Vergelijk hieronder nog eens overzichtelijk de beste vreemdgaan-datingsites

Via onze vergelijker hieronder kun je alle datingsites in deze categorie nog eens met elkaar vergelijken. We hebben de vreemdgaan-datingsites allemaal alvast voor je aangevinkt zodat de best beoordeelde aanbieders alvast direct zichtbaar voor je zijn:

Datingsites voor vreemdgaan: de bronnen

Voor dit artikel over vreemdgaan datingsites hebben we de volgende bronnen bestudeerd:

Datingsites en vreemdgaan? Je volgende stap

Vreemdgaan op een datingsite? Een jaar of twintig, tien geleden leek dat nog onmogelijk, maar vandaag de dag heb je meer dan genoeg keuze. In dit artikel hebben we wat ons betreft de beste datingsites voor vreemdgaan met je gedeeld. Zit er iets geschikts voor je bij? Succes.