Beste datingsites vergelijken

Of je nu op zoek bent naar de liefde van je leven of iemand waar je casual mee kunt daten: er zijn tal van datingsites die je kunt gebruiken bij je zoektocht naar een leuke date. Maar hoe vind je nou de beste datingsite? Dit doe je door de verschillende datingsites met elkaar te vergelijken. Wil je weten welke datingsite het beste bij jou past? Start dan direct een vergelijking.

Vergelijk en vraag direct de prijs op

Liefde is het krachtigste dat er maar is. Gebruik hieronder de datingsite-vergelijker en vind een lieve partner. Hieronder kun je de tool gebruiken en het beste pakket vinden.

Beste datingsites per categorie

Beste datingsites algemeen

Hieronder vind je hoogst gewaardeerde datingsites uit onze tests die – ongeacht de categorie – altijd goed beoordeeld werden door onze onderzoeksredactie. We hebben ze in onderstaande vergelijker verwerkt. Daaronder vind je vervolgens een uitgebreide toelichting op ons onderzoek.

Datingsites vergelijken: waar moet je op letten?

Het is goed mogelijk dat je door al die verschillende datingsites moeilijk een keuze kunt maken. Het beste wat je dan kunt doen is een goede vergelijking maken. Maar hoe pak je dat aan? Met onze tips helpen we je alvast een eindje op weg. Zo vind je in no time een leuke date.

Vergelijken op voorkeur

Om een goede datingsite te kiezen, moet je eerst je voorkeuren voor een date aangeven. Selecteer daarom of je een man of een vrouw bent en of je een man of een vrouw zoekt. Vervolgens geef je aan welke leeftijd jouw ideale date heeft. Met de vergelijker vind je dan eenvoudig een datingsite die gericht is op jouw doelgroep. Zo maak je een grotere kans om een date te vinden.

Vergelijken op categorie

Misschien vind je het belangrijk dat jouw date gelovig is of wil je dat direct vanaf het begin duidelijk is dat je kinderen hebt. In dat geval is het handig om bepaalde categorieën aan te vinken. Naast bovenstaande categorieën kun je ook datingsites vergelijken op de mogelijkheid om te daten met hoger opgeleiden, biseksuelen, homoseksuelen, mensen met een beperking, senioren en mensen die op zoek zijn naar een erotische date. Sommige datingsites richten zich specifiek op het maken van matches binnen een bepaalde doelgroep, andere datingsites staan open voor meerdere categorieën.

Vergelijken op intentie

Iedereen date met een andere intentie. Terwijl sommige mensen alleen lol willen hebben, zijn anderen gericht op zoek naar een partner om samen oud mee te worden. Het is belangrijk dat jouw date dezelfde verwachtingen heeft als jij. Daarom kun je in de vergelijker jouw intentie opgeven en zo datingsites vergelijken die in jouw behoefte voorzien. Zo kun je aangeven dat je alleen wilt daten, op zoek bent naar een relatie, alleen geïnteresseerd bent in ongecompliceerde seks, wilt swingen, vreemd wilt gaan of op zoek bent naar pure vriendschap.

Vergelijken op extra opties

Naast de eigenschappen van jouw date zijn ook de extra opties van belang. Je kunt bijvoorbeeld gericht zoeken naar datingsites die gratis zijn, sites die een app hebben en datingsites die ook evenementen organiseren. Vind je het leuk om te kunnen videochatten? Dan kun je ook hier op vergelijken. Je kunt ook vergelijken op verschillende keurmerken zoals het keurmerk Veilig Daten of het Thuiswinkel waarborg. Opties zoals profielverificatie bieden ook extra bescherming wanneer je iemand via een datingsite leert kennen.

Klantervaringen

Wil je meer weten over de kwaliteit van een datingsite? Vergelijk dan zeker ook de ervaringen van anderen. Mensen die eerder gebruik hebben gemaakt van de site kunnen een beoordeling achterlaten. Je ziet direct aan het aantal hartjes voor een datingsite of deze goed beoordeeld wordt door klanten of toch te wensen over laat. De reviews kunnen je helpen om de service van de verschillende sites te vergelijken en een goede keuze te maken voordat je jezelf inschrijft.

De beste datingsite kiezen

Bij ons kun je kiezen tussen de beste datingsites van dit moment. Heb je na vergelijking een goede datingsite gevonden? Dan kun je direct de site bezoeken en je aanmelding compleet maken. Voor je het weet heb je de date waar je altijd al van gedroomd hebt.