Energie-Aanbiedingen

Wij verzamelen continu de beste energie-aanbiedingen voor jou. Hierdoor zijn onze aanbiedingen altijd up to date. Hieronder kun je alle aanbiedingen met elkaar vergelijken en de beste deal scoren. Ben je benieuwd hoeveel jij kunt besparen op gas en elektra? Start dan nu met vergelijken.

Vergelijk hieronder de beste energie-aanbiedingen die we continu bij elkaar verzamelen en up to date houden. Vaak presenteren energie-leveranciers hun aanbiedingen in de vorm van extra cadeaus. Bekijk snel welke aanbiedingen er allemaal zijn.

Vind een goede energie-aanbieding en check direct de prijs

Wie is de goedkoopste energie-leverancier? Door een goede aanbieding te pakken, kun je zomaar bij de goedkoopste uitkomen. Hieronder kun je de actuele tool gebruiken en de beste energie-aanbieding vinden.

Energie-aanbieding vinden: waar moet je op letten?

Om de beste deal te vinden, moet je weten hoe je verschillende energie-aanbiedingen met elkaar vergelijkt. Je wilt immers een goedkoop energietarief betalen, maar je wilt dit ook doen met de beste voorwaarden. Met onderstaande tips weet je precies waar je op moet letten als je energie-aanbiedingen met elkaar vergelijkt en een nieuw energiecontract afsluit.

Wat is jouw jaarverbruik?

Om een goede vergelijking te maken, kun je het beste uitgaan van je huidige jaarverbruik. In je jaarafrekening kun je precies nalezen hoeveel gas en elektra je in een jaar tijd hebt gebruikt. Dit gebruik kun je invullen in de vergelijker om te ontdekken hoe jouw nieuwe maandbedrag er bij een andere energieleverancier uit zal zien. Bovendien kun je jouw huidige energietarieven vergelijken met de nieuwe energietarieven om te bepalen hoeveel je gaat besparen wanneer je overstapt naar een andere energiemaatschappij.

Kies je voor groene of grijze energie?

Eén van jouw keuzes die van invloed is op de jouw energierekening is de keuze tussen groene en grijze energie. In het verleden was groene energie altijd duurder dan grijze energie, maar dat is lang niet altijd meer zo. Kies bij het vergelijken voor de optie groene energie en je zult direct zien dat het milieu ondersteunen jouw niets extra’s hoeft te kosten. Maakt het jou niet uit of de energie groen of grijs is? Dan kun je ook gewoon op de goedkoopste tarieven vergelijken.

Kies je voor een vast of flexibel contract?

Het voordeel van een flexibel contract is dat je makkelijk kunt overstappen wanneer je een betere deal vindt. Het nadeel is dat de energietarieven bij een flexibel contract vaak hoger zijn. Je betaalt dus een lagere prijs wanneer je kiest voor een vast contract, maar zit daar wel voor langere tijd aan vast. Wil je voor het einde van de contractperiode overstappen, dan kan er een opzegboete worden opgelegd. Veel energiemaatschappijen zijn echter bereid om deze voor jou te betalen bij een overstap. Vaste contracten zijn af te sluiten voor een periode van één tot zeven jaar.

Kies je voor vaste of variabele energietarieven?

Het voordeel van een vast tarief is dat de energie aan het einde van de looptijd net zoveel kost als aan het begin van de looptijd. Een variabel tarief kan tijdens de looptijd naar boven of beneden worden bijgesteld. Je kunt dus geluk hebben met lagere prijzen, maar kunt net zo goed duurder uit zijn. Je kunt zelf kiezen waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Vergelijk de algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden kun je de regels terugvinden over praktische zaken zoals de betalingsmogelijkheden, de opzegtermijn, de opzegboete en het aanpassen van het maandbedrag. Het is belangrijk om de algemene voorwaarden door te nemen voordat je een energiecontract afsluit. Als de algemene voorwaarden niet aansluiten op jouw wensen, kun je voor een energieleverancier met betere algemene voorwaarden kiezen.

Vergelijk de verschillende energie-aanbiedingen op prijs

Uiteindelijk draait het bij het kiezen van een nieuwe energieleverancier toch om de energietarieven. Vergelijk de energieleveranciers daarom op de prijs van gas en elektra om het goedkoopste energiecontract te vinden. Wij hebben in onze vergelijking niet alleen de energieprijzen meegenomen, maar ook leuke bonussen en welkomstkortingen die een overstap van energieleverancier nog aantrekkelijker maken. Je kunt de goedkoopste energie-aanbieding direct bij ons afsluiten en profiteren van alle voordelen.