We gebruikten informatie van Kassa, Radar en wetenschappelijke bronnen over dit onderwerp. Onderaan dit artikel vind je verwijzingen naar deze bronnen. Ook hebben we de producten getest. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Investeren in vastgoed om dit vervolgens succesvol te verhuren aan toeristen. In de BnB verhuur cursus worden cursisten langs de belangrijkste principes van een succesvolle bed and breakfast business genomen. Dit wordt gedaan door het stel Nikki Koppedraaijer en zijn vriendin Priscilla Jansma.

Volgens de eigen website hebben Nikki en Priscilla bewust voor dit leven gekozen. Ze zochten een bestaan met minder moeten en meer willen. Door wat extra spaargeld en een overdosis aan motivatie, is het gelukt om een succesvol BnB ‘imperium’ op te bouwen.

Voor iedereen die ook een vrijer leven met minder verplichtingen nastreeft, past volgens het stel perfect in de doelgroep. Tijdens de verschillende video’s komt dit onderwerp namelijk regelmatig aan bod.

Op deze pagina worden de belangrijkste hoofdstukken van de BnB verhuur cursus besproken. Ook vertel ik je wat het kost om aan de cursus deel te nemen en welke bonussen momenteel hierbij inbegrepen zijn.

De hoogste actuele korting & gratis materiaal van de BNB Verhuurcursus

Wat is de BnB verhuur cursus?

De BnB verhuur cursus is een verrassende mix tussen een emotioneel en rationeel speelveld. Waar de meeste cursussen hoofdzakelijk theoretische onderwerpen bespreken, kiest de BnB verhuur cursus ervoor om ook het stukje mindset een belangrijke rol te laten spelen.

Het is dan ook voor oprichters Priscilla en Nikki belangrijk dat jij jezelf kunt herkennen in hun oorspronkelijke visie van een vrijer leven. Meer leuke dingen doen en meer vrije tijd, zonder dat dit ervoor zorgt dat je niets meneer verdient.

In de BnB verhuur cursus komen beide werelden samen door je meer te vertellen over het genereren van inkomsten door het aankopen van vastgoed om dit vervolgens aan toeristen te verhuren.

Doordat je vanaf je laptop of telefoon je complete BnB verhuur business kunt regelen, kun je overal ter wereld wonen. Wie de BnB verhuur cursus automatiseert, heeft er zelfs bijna geen omkijken meer naar, aldus Priscilla en Mike.

Welke onderwerpen worden in de BnB verhuur cursus besproken?

Zoals je eerder hebt kunnen lezen, richt de BnB verhuur cursus zich niet alleen op het daadwerkelijk aankopen en verhuren van vastgoed. Het richt zich namelijk ook op het realiseren van een mindset die bij dit leven hoort. De verschillende modules die je als cursist van de BnB verhuur cursus doorloopt, verschillen daarom met wat je mogelijk in eerste instantie hiervan verwacht.

Middels een groot aantal video’s, pdf’s en andere hulpmaterialen doorloop je de verschillende onderwerpen. Belangrijke onderwerpen worden net wat uitgebreider besproken zodat je alle ruimte krijgt de inhoud in je op te nemen. Doordat je van de meeste modules naslagwerk meekrijgt, heb je altijd een geheugensteuntje bij de hand als je daadwerkelijk de geleerde theorie in de praktijk brengt.

Uiteindelijk, kom de BnB verhuur cursus neer op de volgende modules:

Module 1: Mindset & Persoonlijke ontwikkeling

Module 2: Hoe start je met BnB verhuur

Module 3: Achter de schermen bij Beachhousesea rentals

Module 4: Voorbereiding van de woning

Module 5: Platform inrichten

Module 6: Woning gereedmaken

Module 7: Verhuren

Module 8: Verschillende platformen

Met uitzondering van de eerste module, richten de daaropvolgende modules zich exclusief op het opbouwen van de BnB verhuur. Hoe verder je in de modules komt, hoe meer de nadruk zal worden gelegd op het stelselmatig uitbouwen van je BnB verhuur business.

Praktisch ingerichte modules

Naarmate de modules vorderen, komt de praktische kant van de BnB verhuur cursus steeds meer naar voren toe. Doordat het opzetten van een BnB verhuur business veel praktische onderdelen kent, past dit volgens Mike en Priscilla goed in de cursus.

Diverse modules bestaan vrijwel alleen maar uit voorbeeldvideo’s waarbij van de cursus wordt verwacht dat tegelijkertijd de lessen in de praktijk worden toegepast. Een goed voorbeeld hiervan is module 5 waar je voor het eerst met platformen gaat werken.

Je leert in module 5 onder andere hoe je een woning zo aantrekkelijk mogelijk op een van de vele verhuurplatformen kunt weergeven. Wat komt er bij de registratie op een verhuurplatform kijken en wat is een goede prijsstelling?

Module 6 is net zo praktisch ingericht, mede doordat je voor het eerst met de woning gaat werken. Wat moet je doen om de woning voor iedere nieuwe gast automatisch gereed te hebben? Wat kun je automatiseren en wat juist niet?

Wat kost het om aan de BnB verhuur cursus deel te nemen?

Er is momenteel een actieprijs om aan de BnB verhuur cursus deel te nemen. Dit bedrag is alleen van toepassing als je de gehele cursus in één keer voldoet. Mocht je liever gespreid willen betalen, is dit in vier termijnen mogelijk. Je bent dan helaas wel duurder uit, waardoor het verstandiger is om de cursus in één keer te betalen.

Niet tevreden? Geld terug

Priscilla en Mike hanteren een coulante Niet Tevreden, Geld Terug garantie van 30 dagen. Tijdens deze periode kun je voor jezelf bepalen of de BnB verhuur cursus iets voor je is. Mocht je besluiten dat de inhoud of richting van de cursus niet bij je past, kun je beroep doen op de Niet Tevreden, Geld Terug garantie van de BnB verhuur cursus.

Bonussen die je krijgt als je aan de BnB verhuur cursus deelneemt

Sinds enige tijd krijg je als deelnemer van de BnB verhuur cursus verschillende bonussen cadeau. Hierdoor krijg je bovenop de BnB verhuur cursus extra waarde, wat deelname logischerwijs interessanter maakt.

Op het moment van schrijven, krijg je de volgende bonussen bij deelname;

 • Tips en Tricks
 • BnB verhuur documenten
 • Casestudies
 • Minicursus BnB verhuur
 • Outside of the Box
 • Livecalls
 • Marktonderzoek buitenland
 • Interview belangrijke spelers op de markt

Daar bovenop, komen ook de volgende bonussen;

 • Expats module
 • Short Stay business module
 • Corona Strijdplan
 • Casestudies over het aankopen van woningen voor de verhuur
 • Gids over een hypotheek- en zuurvrij leven
 • Gids over wetgeving bed and breakfast
 • Email templates voor verschillende talen

Alles bij elkaar genomen, zijn de bovenstaande bonussen tienduizenden euro’s waard. De bonussen zijn momenteel gratis beschikbaar voor iedereen die besluit deel te nemen aan de BnB verhuur cursus.