Is er momenteel een kortingsactie voor Boyd Hoek?

Ben je benieuwd of er een kortingscode of andere goede actie is voor het aanbod van Boyd Hoek? Hieronder vind je onze actuele coupon met de beste aanbieding.

Verbruikwijzer-Actie Boyd Hoek: De complete SMMB-methodiek wordt gratis uitgelegd in deze volledige training. Tip: tijdelijke aanbieding, dus schrijf je nu in.

Automatisch de hoogste korting

Na het volgen van de gratis training verschijnt automatisch de hoogste korting.

Je eigen Social Media Marketing Bureau opstarten? Dan pas je perfect in het plaatje van de door Boyd Hoek ontworpen SMMB Masterclass. Deze cursus richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in het opstarten van een eigen social media marketing bureau. Oftewel, het oprichten van een bedrijf dat op social media voor andere bedrijven adverteert.

Op deze pagina is meer informatie te vinden over de inhoud van de SMMB Masterclass, wat je volgens Boyd Hoek met de SMMB Masterclass kunt bereiken en de kosten om aan de cursus deel te nemen.

Wat kun je met de SMMB Masterclass leren?

De SMMB Masterclass richt zich volledig op het opzetten, onderhouden en uitbouwen van een social media marketing bureau. Dit is een bureau dat zich bezighoudt met het adverteren op social media (van Facebook tot Snapchat) voor bedrijven uit iedere sector.

Het doel van de SMMB Masterclass is het overbrengen van de kennis waarmee de cursist:

 • Klanten aantrekt;
 • Campagnes voor klanten opzet;
 • Campagnes optimaliseert voor maximaal resultaat;
 • Omzet vanuit klanten maximaliseert;
 • Zoveel mogelijk onderdelen van het social media marketing bureau automatiseert of door derden laat uitvoeren.

Kortom, de SMMB Masterclass wil het middel zijn waarmee een compleet social media marketing bureau opgezet kan worden. Dit doet het door cursisten een variatie aan video’s, handboeken en scripts aan te bieden.

De inhoud van de SMMB Masterclass

Binnen een periode van zes weken worden cursisten langs de verschillende modules wegwijs gemaakt met de wereld van social media marketing. Alhoewel vanuit de SMMB Masterclass een ‘looptijd’ van zes weken is aangegeven, bepaal je zelf het tempo waarin je de cursus volgt.

Modules zijn te pauzeren om op een later moment hervat te worden. Tijdens de SMMB Masterclass wordt aanbevolen aan de aangegeven zes weken vast te houden zodat je de verkregen kennis direct toe kunt passen.

Week 1: De fundering

Het realiseren van een sterke en betrouwbare mindset staat in de eerste week van de SMMB Masterclass centraal. Middels verschillende video’s wordt het bereiken van een winnaarsmentaliteit besproken.

De eerste module gaat verder bovenal dieper in op de elementen waar een social media marketing bureau aan moet voldoen. Het verdienmodel, de aan te bieden diensten en benodigde middelen worden uitvoerig besproken.

Week 2: Resultaten behalen

In de tweede week worden de eerste technische elementen van een social media marketing bureau besproken. Software als Zapier en ClickFunnels komen aan bod om te laten zien welke vormen van automatisering, waar verder in week 6 op wordt ingegaan, er precies mogelijk zijn.

Daarnaast worden meerdere bonussen aangehaald om de praktische uitvoering kracht bij te zetten. Door praktijkvoorbeelden uitvoerig te bespreken, laat Boyd zien op welke manier hij zelf social media projecten uitvoert. Aangezien dit vanaf het aantrekken van de klant tot het opschalen wordt besproken, duren de video’s langer dan gemiddeld.

Week 3: Klanten aantrekken

Zonder klanten, kan je als social media marketing bureau geen omzet genereren. In de derde week van de SMMB Masterclass komt het aantrekken van klanten voor het eerst in beeld. Na een relatief beknopte uitleg over het bepalen van je doelgroep, wordt naar het meegeleverde sales script (bonus) verwezen. Cursisten kunnen dit sales script gebruiken om klanten te overtuigen van hun meerwaarde.

Week 4: Sales

Tijdens de vierde week worden de lessen uit de derde week in de praktijk tot uitvoering gebracht. Aan de hand van het eerder aangehaalde sales script, legt Boyd cursisten uit op welke manieren klanten aangetrokken kunnen worden.

Dit doet Boyd door naast cold calling, ook marketing kanalen als LinkedIn, Facebook en Instagram te bespreken. Binnen deze module deelt Boyd zijn eigen inspanningen op het gebied van sales zodat je als cursist een idee krijgt van wat er nodig is om een klant binnen te halen.

Week 5: Systemen en processen

De vijfde week draait om het bouwen van systemen en processen waarmee je zo doelgericht en efficiënt mogelijk je social media marketing bureau kunt laten groeien. Door je uit te leggen hoe je jouw boekhouding en contracten (beiden gratis bonussen) kunt automatiseren, leer je zo mijn mogelijk tijd kwijt te zijn aan taken die eenvoudig geautomatiseerd kunnen worden.

Daarnaast wordt het realiseren van sterke campagnes voor klanten uitvoerig besproken. Ook komen vragen als “Hoe zorg je ervoor dat een klant tevreden is en blijft?” en “Hoe kun je de omzet uit een klant maximaliseren?” aan bod.

Week 6: Passief ondernemen

Diverse onderdelen van een social media marketing bureau kunnen niet geautomatiseerd worden. Wel is het mogelijk deze onderdelen door freelancers uit te laten voeren. Het onderhouden van campagnes en creëren van rapportages zijn hier goede voorbeelden van. In de zesde week wordt besproken hoe je als social media marketing ondernemer met een zo klein mogelijke tijdsinvestering het maximale uit je SMMB haalt.

Bonussen en gratis materialen

Behalve de individuele modules, krijgen cursisten diverse bonussen cadeau. De meeste van deze bonussen worden in de modules als middel aangehaald. Om de SMMB Masterclass zoals aangegeven te volgen, dienen de bonussen dan ook gebruikt te worden.

Momenteel ontvang je de volgende bonussen gratis als je aan de SMMB Masterclass deelneemt:

 • Kant-en-klare funnels en advertentie templates
 • Wekelijkse coaching calls met Boyd
 • Meetups en uitnodigingen voor gerelateerde evenementen
 • Verkoopscripts
 • Contracten voor opdrachtgevers
 • Verkoopwebsite
 • Cheatsheet voor KvK en Ondernemersloket
 • Persoonlijke accountability coach
 • Klant methode (e-book)
 • Financiën- en boekhoudmodule
 • Youtube Ads mini-cursus
 • Gratis uitproberen van SMMB Audit Software

Wat kost het om aan de SMMB Masterclass deel te nemen?

Momenteel bedragen de kosten om aan de SMMB Masterclass deel te nemen € 997 (bij eenmalige betaling). Het is ook mogelijk om gespreid, in drie termijnen, voor de cursus te betalen. Bij gespreide betaling kost deelname aan de SMMB Masterclass € 397 per termijn, ofwel € 1191 in totaal.

Korting op de SMMB Masterclass

Het bedrag van € 997, dat alleen voor eenmalige betaling geldt, is volgens Boyd Hoek een tijdelijke prijs. De cursus kost normaal € 8988 en is dus met bijna € 8000 afgeprijsd. De originele prijs van € 8988 is als volgt opgebouwd;

 • Weken Lang Stap Voor Stap Training: (€4,997 Waarde)
 • Exclusieve Facebook & Whatsapp Groep: (€997 Waarde)
 • Wekelijkse Groepscoaching Met Boyd (€1997 Waarde)
 • Kant-en-klare funnels, sales scripts & ads (€997 Waarde)

Momenteel worden de bovenstaande onderdelen, gebundeld, aangeboden voor een actieprijs van € 997. Het is onduidelijk wanneer deze korting afloopt.