We gebruikten informatie van Kassa, Radar en wetenschappelijke bronnen over dit onderwerp. Onderaan dit artikel vind je verwijzingen naar deze bronnen. Ook hebben we de producten getest. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Wil je op een verantwoorde manier in cryptocurrency handelen? Ben je benieuwd op basis van welke data experts hun keuzes baseren? Dan is daar als het aan Patrick Suiker en Derek Westra ligt maar één cursus voor: de Crypto Masterclass.

De Crypto Masterclass, dat het best als een beginnerscursus over handelen in cryptocurrency gezien kan worden, komt een variatie aan onderwerpen aan bod. Voorbeelden hiervan zijn het veilig opslaan van je cryptocurrency tot het kopen van de juiste cryptocurrency op basis van een select aantal factoren.

Omdat de wereld van cryptocurrency door velen als volatiel en complex wordt ervaren, willen Patrick en Derek er met hun Crypto Masterclass voor zorgen dat je zo goed mogelijk deze wereld binnenstapt. Middels meer dan tien uur aan videomateriaal (30+ video’s) word je langs de belangrijkste aspecten van cryptocurrency genomen.

Op deze pagina leg ik je uit wat de Crypto Masterclass precies is en welke onderwerpen in de cursus centraal staan. Daarnaast leg ik je uit wat het kost om aan de Crypto Masterclass deel te nemen.

De korting op de Crypto Masterclass is beschikbaar na de gratis training

Voor de Crypto Masterclass is een scherpe korting beschikbaar. Deze korting wordt alleen gegeven aan het einde van een gratis te volgen webinar. Kijk via de button hieronder of het webinar binnenkort gegeven wordt:

Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een online videocursus waarin je kunt leren hoe je cryptocurrency kunt kopen, verhandelen, veilig opslaat en omzet tot winst. Binnen zeven modules met meer dan 30 video’s worden de belangrijkste onderwerpen omtrent cryptocurrency besproken.

Dit alles gebeurt vanuit het perspectief van een beginnende cryptocurrency handelaar. Omdat de Crypto Masterclass een echte beginnerscursus is, probeert de Cryptocurrency Masterclass vooral in het begin op de vlakte te blijven. Door een sterke basis te creëren, krijg je de belangrijkste principes verspreid te zien. Dit zorgt ervoor dat je een goed begrip krijgt van cryptocurrency en wat hier allemaal bij komt kijken. 

Welke onderwerpen worden in de Crypto Masterclass besproken?

De Crypto Masterclass is een uitgebreide cursus waarin een groot aantal onderwerpen aan bod komt. Zoals verwacht is de cursus volledig theoretisch ingericht, waardoor het verstandig is de cursus gespreid te volgen. Doordat de Crypto Masterclass uit modules bestaat, kun je eenvoudig losse modules en video’s volgen.

Zoals je eerder hebt kunnen lezen, is het belangrijkste gedeelte van de Crypto Masterclass vormgegeven middels video’s. Circa tien uur aan videomateriaal loodst je langs onderwerpen als:

Module 1: Je eerste cryptocurrency

Module 2: Maak een killer start

Module 3: Je onbreekbare kluis

Module 4: Je winst cashen

Module 5: De allereerste investeerder zijn

Module 6: Vrijheid dankzij Crypto Trading

Module 7: The Winning Mindset

Het is belangrijk om bij module 5 op te merken dat de inhoud verouderd lijkt te zijn. Deze module bespreekt het fenomeen van de ICO (Initial Coin Offering). Vanwege nieuwe wetgeving zijn ICO’s in diverse landen niet meer toegestaan. De kans is daarom groot dat de module over ICO’s binnenkort door Patrick en Derek wordt aangepast.

Theoretisch én praktisch ingericht

Wie enige ervaring in de wereld van cryptocurrency heeft, valt mogelijk op dat de Crypto Masterclass een echte beginnerscursus is. De cursus gaat van start met een algemene introductie over Bitcoin en andere cryptocurrency. Iedereen met crypcurrency ervaring, zal deze lange introductie direct over kunnen slaan.

Tot de zesde module blijft de kennis voor ervaren investeerders oppervlakkig. Wie verdieping zoekt, gaat dat in de zesde module met inzichten in de handelsstrategie van Patrick en Derek vinden. Zo krijg je te zien waarom welke keuzes gemaakt worden en welke rol software hierin speelt.

En ook hier speelt mindset een rol. Zonder het realiseren van een praktische mindset die op theorie (ratio) gebaseerd is, lukt het volgens de mannen achter Crypto Masterclass niet om effectief te handelen.

Tijdens het volgen van de verschillende modules is het mogelijk de geleerde lessen direct in de praktijk te brengen. Door gebruik te maken van dezelfde exchanges en software als Patrick en Derek, kun je eenvoudig de besproken strategieën toepassen. Let wel op dat in de Crypto Masterclass besproken projecten vandaag de dag een andere waarde kunnen vertegenwoordigen dan tijdens de opname van de cursusvideo’s.

Wat kost het om aan de Crypto Masterclass deel te nemen?

Het kost normaal € 967 om aan de Crypto Masterclass deel te nemen. Vanwege een kortingsactie, kun je momenteel op een korting van € 500 rekenen. Hierdoor kost deelname aan de Crypto Masterclass € 467. Dit is inclusief al het bonusmateriaal dat later op deze pagina besproken wordt.

Niet tevreden? Geld terug

Patrick en Derek hebben er bewust voor gekozen een ruimhartige garantieregeling in het leven te roepen. Gedurende een periode van 14 dagen na de aanschaf van de Crypto Masterclass, is het mogelijk eenvoudig de Niet Goed Geld Terug garantie te activeren. Hierdoor krijg je zonder vragen het aanschafbedrag op je bankrekening teruggestort.

Bonussen die je krijgt als je aan de Crypto Masterclass deelneemt

De Crypto Masterclass neemt sterk in omvang toe wanneer je de bonussen bij elkaar optelt. Iedereen die vandaag besluit om aan de Crypto Masterclass deel te nemen, krijgt namelijk een grote hoeveelheid bonussen bovenop de deelname cadeau.

Of de bonussen permanent bij deelname aan de Crypto Masterclass inbegrepen zijn, is onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat je momenteel de volgende bonussen bij deelname krijgt:

  • De Bitcoinbijbel
  • Het Altcoinmagazine
  • Het Investeringshandboek
  • Quizvragen na ieder hoofdstuk
  • Certificaat van deelname
  • Cryptotips voor beginners
  • Begrippenlijst
  • Korting op transactiekosten bij Binance
  • Million Dollar Template
  • Crypto Belastinggids

En om niet te vergeten, toegang tot de VIP Community The Zone. In The Zone kom je met gelijkgestemden uit de cryptocurrency wereld in contact. Hierdoor kun je op de hoogte blijven van nieuwe projecten en eenvoudig al je vragen stellen.

Gratis training van Patrick en Derek volgen

Wie liever eerst met Patrick en Derek in contact wil komen voordat de Crypto Masterclass wordt aangeschaft, kan ervoor kiezen om een van de vele gratis trainingen te volgen. Patrick en Derek organiseren wekelijks gratis trainingen waar ze geïnteresseerden een inkijkje geven in de Crypto Masterclass.

Ook vertellen de oprichters van de Crypto Masterclass tijdens hun gratis training meer over hun meest recente ‘picks’ en leggen ze je uit waarom ze bepaalde keuzes gemaakt hebben.