We gebruikten informatie van Kassa, Radar en wetenschappelijke bronnen over dit onderwerp. Onderaan dit artikel vind je verwijzingen naar deze bronnen. Ook hebben we de producten getest. Hieronder vind je onze aanbevelingen.

Wie de Dropship Academy uitgespeeld heeft, is klaar voor de High Ticket Dropship Academy. Dat is hoe Joshua Kaats het vervolg op zijn populaire Dropship Academy omschrijft. Want met de lessen uit de High Ticket Dropship Academy leer je wat dropshippers als de heilige graal van dropshipping zien: High Ticket bestellingen.

High Ticket bestellingen hebben een hoge orderwaarde en zijn daarom interessanter dan kleine orders. Je kunt namelijk heel wat meer verdienen aan een grote bestelling dan aan een kleine bestelling. Slechts enkele bestellingen met een hoge orderwaarde kunnen volgens Joshua voor hoge inkomsten zorgen. Hoe je precies tot het punt komt dat je ook echt kunt leven van een high ticket dropshipping webshop, komt in de High Ticket Dropship Academy uitvoerig aan bod.

Op deze pagina kun je meer informatie lezen over de inhoud van de High Ticket Dropship Academy. Ook vertel ik je wat het kost om deel te nemen aan de nieuwste cursus van Joshua Kaats.

De hoogste korting op de HTDSA

Wat is de High Ticket Dropship Academy?

Op veel vlakken lijkt de High Ticket Dropship Academy op de hoofdcursus van Kaats (Dropship Academy). Het belangrijkste verschil is dat in de High Ticket Dropship Academy de nadruk op producten met een hoge verkoopprijs ligt. Dit zou volgens Kaats de manier zijn om meer geld te kunnen verdienen met dropshipping.

Je kunt de verschillen het best zien aan de producten die in de High Ticket Dropship Academy besproken worden. Alles met een potentiële verkoopprijs van boven de € 200 valt binnen dit kader. Indien het product met een hoge marge kan worden ingekocht én met een Europese leverancier gesourced kan worden, voldoet het aan alle eisen.

Het speelveld is hierdoor in de praktijk niet te vergelijken met de lessen uit de High Ticket Dropship Academy waar vooral producten van AliExpress besproken worden. Kaats ziet zijn vervolgcursus dan ook als het ideale vervolg.

De High Ticket Dropship Academy is overigens niet alleen het product van Joshua Kaats. Voor deze cursus heeft Kaats de hulp ingeroepen van Sven Jansen. Net als Joshua Kaats, is Sven Jansen een bekende naam in de wereld van dropshipping.

Welke onderwerpen worden in de High Ticket Dropship Academy besproken?

In de High Ticket Dropship Academy is gekozen voor het herkenbare systeem van Huddle. Hierdoor hoef je niet opnieuw wegwijs te worden maar kun je direct met de cursus aan de slag.

Dit is net als bij de andere cursussen van Kaats op een overzichtelijke manier ingedeeld. Vanuit hoofdonderwerpen worden middels video’s subonderwerpen besproken. Dat maakt het mogelijk om op een later moment de cursus te hervatten.

Momenteel bestaat de hoofdcursus uit de volgende acht onderdelen;

 • Niche Goldmining
 • Webshop Magneet
 • Shoptimized Thema
 • Gratis Shopify Thema
 • Leveranciers Fishing
 • Conversie Magic Bootcamp
 • Conversie Magic Optimalisatie
 • Sales Funnel Machine

Een deel van de onderdelen is dermate uitgebreid, dat het een eigen uitleg verdient;

Niche Goldmining

In de module Niche Goldmining wordt direct ingegaan op het unieke aspect van High Ticket dropshipping. Op basis van een inbegrepen excelsheet maak je een filter van de verschillende niches. Dit met het doel de niche te vinden waar jij jouw High Ticket webshop in gaat oprichten.

Hierbij wordt er zoveel mogelijk van jouw kant gevraagd. Wat voor ideeën heb je zelf? Wat voor producten denk jij dat mensen veel voor willen betalen? Welke doelgroep vind je interessant?

De antwoorden op onder andere de bovenstaande vragen zorgen ervoor dat je jouw niche én doelgroep kunt bepalen.

Webshop Magneet

Dit is de eerste module waar Sven Jansen voor het eerst een rol speelt. Bij het bouwen van een krachtige webshop voor high ticket items komt volgens Jansen veel kijken. Je webshop moet daarom aan alle best practices voldoen, waar Jansen je dan ook allemaal langs meeneemt.

Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden krijg je een idee hoe je jouw webshop van de middelmaat kunt laten onderscheiden. De daaropvolgende hoofdstukken ‘Shoptimized Thema’ en ‘Gratis Shopify Thema’ borduren daarop voort.

Conversie Magic Bootcamp en Optimalisatie

De twee hoofdstukken Conversie Magic Bootcamp en Conversie Magic Optimalisatie verdienen het om ook in de Dropship Academy besproken te worden. Volgens veel cursisten speelt conversie nauwelijks een rol in de originele Dropship Academy. In High Ticket Dropship Academy wordt gelukkig wel aandacht besteed aan conversie.

Twee modules zijn volledig ingericht op het realiseren van een onverslaanbare conversie. Doordat je het van maar weinig orders moet hebben, is het belangrijk dat je er alles aan doet om je conversies te maken. Doe je dat niet, dan is het realiseren van een omzet uit high ticket dropshipping orders bijna onmogelijk.

Nadat je de Conversie Magic Bootcamp doorlopen hebt, ga je daarom in de volgende module de conversie-principes direct op je eigen shop toepassen. Dit zorgt ervoor dat je niets aan het toeval overlaat en je conversie tot in detail optimaliseert.

Wat kost het om aan de High Ticket Dropship Academy deel te nemen?

Het kost momenteel, bij eenmalige betaling, € 1497 om aan de High Ticket Dropship Academy deel te nemen. Mocht je in termijnen willen betalen, is dat zowel met 4 of 10 termijnen (maandelijks) mogelijk. De kosten zijn echter een stuk hoger als je in termijnen betaalt (4x € 450 of 10 x € 200). Het is daarom verstandiger voor een eenmalige betaling van de High Ticket Dropship Academy te kiezen.

Wat krijg je als je aan de High Ticket Dropship Academy deelneemt?

Op het moment van schrijven ontvang je bij deelname aan de High Ticket Dropship Academy verschillende bonussen. Dit zijn onder andere;

 • Persoonlijke live coaching sessies
 • Toegang tot de High Ticket Dropshipping Community
 • Platinum Partner Secret
 • Facebook Ads Blueprint
 • Klantgeluk Blueprint
 • Coaching Bibliotheek
 • En nog veel meer!

Bij elkaar zouden de verschillende bonussen volgens Joshua Kaats meer dan € 2000 aan extra waarde zijn.

Gratis High Ticket Dropship training

Wil je eerst nog wat meer over de High Ticket Dropship Academy te weten komen voordat je besluit om aan de cursus deel te nemen? Dan kun je momenteel een gratis training van Joshua Kaats volgen waarin hij je een inkijkje geeft in de wereld van High Ticket Dropshipping.