Vind de beste spa / thermen / wellness van Nederland 2023

Nederland kent tal van verschillende wellness resorts, maar welke is de beste? Wij kunnen je helpen de verschillende resorts met elkaar te vergelijken. Zo vind je gegarandeerd de wellness die het beste bij jou past. Ben je benieuwd naar de wellness resorts in Nederland? Ga dan direct naar de wellness-kaart.

Vergelijk en vraag direct de prijs op

Vergelijk hieronder de beste sauna’s en wellness-resorts van Nederland via een overzichtelijke kaart met de beste aanbieders. Hieronder kun je de tool gebruiken en het beste pakket vinden.

Wellness-kaart Nederland: waar moet je op letten?

Je wilt heerlijk ontspannen in een wellness, maar je kunt pas echt tot rust komen als je niet teveel geld hoeft te betalen. Daarom is het goed om de verschillende wellness-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Maar hoe pak je zo’n vergelijking aan? Daarvoor hebben wij de wellness-kaart op onze site geplaatst. Zo zie je in een oogopslag waar de beste wellness-resorts van Nederland zijn en kun je starten met vergelijken.

Vergelijken op faciliteiten

Een wellness kan verschillende faciliteiten aanbieden. Zo heb je resorts die alleen een sauna en een zonnebank aanbieden, maar er zijn ook breed opgezette spa’s met een zwembad, verschillende kruidenbaden, zout waterbaden, solaria en schoonheidsbehandelingen. Bedenk dus goed hoe jouw ideale spabezoek eruitziet en ga via de kaart op zoek naar jouw nieuwe favoriete wellness.

Vergelijken op extra opties

Het is vaak de gewoonte om in een wellness naakt gebruik te maken van de faciliteiten. Niet iedereen vindt dit even prettig. Daarom werken veel resorts met speciale vrouwendagen en dagen waarop badkleding verplicht is. Nadat je op een locatie hebt geklikt, kun je in een oogopslag zien of de wellness deze extra opties biedt.

Vergelijken op arrangementen

Een bezoek aan de wellness hoeft niet alleen te bestaan uit de entree. Je kunt je bezoek verder uitbreiden met een lunch, een diner en soms zelfs een hotelovernachting. Veel resorts bieden voordelige arrangementen aan waarin deze opties zijn opgenomen. Vergelijk de verschillende arrangementen om jouw bezoek aan de wellness compleet te maken.

Vergelijken op klantbeoordelingen

Niets zegt zoveel over een resort als een goede klantbeoordeling. Sla bij het maken van een vergelijking de klantreviews daarom zeker niet over. Klanten kunnen je vaak meer vertellen over de service, de vriendelijkheid van het personeel, de kwaliteit van de catering, het aanbod van het resort en de hygiëne. Nadat je op de link geklikt hebt, zie je direct hoeveel sterren de klanten het resort geven. Deze klantbeoordeling neem je natuurlijk mee in het vergelijken van de verschillende wellness resorts.

Vergelijken op prijs

Naast een buitengewoon ontspannen bezoek, is de prijs van het arrangement natuurlijk belangrijk. Niets werkt immers zo ontspannend als relaxen zonder dat je daar teveel geld voor betaalt. Daarom kun je bij ons de verschillende arrangementen ook vergelijken op prijs. Wij raden echter altijd aan om er eerst voor te zorgen dat een resort aan bovenstaande voorkeuren voldoet, voordat je gaat vergelijken op de prijs. Je wilt immers wel waar voor je geld.

Nieuwe wellness resorts ontdekken

Dankzij onze kaart kun je niet alleen de bekende resorts met elkaar vergelijken, je vindt ook nieuwe resorts waar je het bestaan niet van kende. Met een klik op de knop ontdek je alles over de faciliteiten, de extra opties, de arrangementen, de klantbeoordelingen en de prijs. Wij tonen niet alleen de resorts in Nederland, maar ook de beste spa’s over de grens in Duitsland en België. Wedden dat je dit jaar heel veel nieuwe wellness resorts gaat ontdekken?

Direct een wellness-arrangement boeken

Heb je een wellness-arrangement gevonden dat volledig voldoet aan jouw wensen? Dan kun je direct een bezoek inboeken via de website. Zo weet je zeker dat je binnenkort kunt relaxen in een rustgevende omgeving waar je nergens aan hoeft te denken. Is dat geen fijn vooruitzicht?